Buskerud Elektro AS

Service og ettermarked

Service og ettermarked er en egen avdeling hos oss. Denne avdelingen jobber med å følge opp alle som har kjøpt bolig i et boligprosjekt og sender servicemontører på små og store oppdrag. Ingen oppdrag er for små, ei heller for store!

Oppfølging og kvalitetsikring

Vår stolthet ligger i fornøyde kunder og vi har derfor en egen avdeling som jobber med å følge opp og ta vare på eksisterende kunder i større prosjekter.

Stikkontakt i glass

Servicemontør

Våre servicemontører jobber med ulike serviceoppdrag for bedrifter og private kunder, store som små. De utfører oppdrag som å installere stikkontakter, elbil-ladere og anlegg, større installasjoner i byggeprosjekter og rehabilitering. Våre servicemontører er faglig stolte, jobber selvstendig og er løsningsorienterte!

Elektrisk gulvvarme

Vurderer du å legge elektrisk gulvvarme selv? Vel, det har du ikke lov til med mindre du er sertifisert elektriker. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å montere forskriftsmessig slik at du ikke får trøbbel med både sikkerhet og eventuelle godkjenninger senere.

Komfyrvakt

Den nest største grunnen til brann i private hjem, bortsett fra det elektriske anlegget er brann på komfyr. Vi anbefaler derfor alle å montere en komfyrvakt som gjør at komfyren slår seg av når det oppstår farlige situasjoner. I nye anlegg er dette påbudt. Komfyrvakt er en fast tilkobling som må monteres av en elektriker. Vi gir i tillegg til forskriftsmessig montasje også dokumentasjonen på at produktet oppfyller kravene.

Brannsikring

Vi vet hvilke elementer som må være til stede når det gjelder det elektriske anlegget når det kommer til sikring mot brann. Vi jobber med brannsikring i alle faser: prosjekt/nybygg, etablerte bygg/eiendommer, borettslag og sameier og ikke minst for privatpersoner. Vi har kompetansen som sørger for at du får profesjonell og trygg brannsikring.

Service og ettermarked er klare for å hjelpe deg!

Vi hjelper deg med alt innen elektrikertjenester, både før ferdigstillelse, underveis og etter! Ta kontakt i dag!