Buskerud Elektro AS

Trenger du hjelp av elektriker?

Ta kontakt med oss i dag

Buskerud Elektro AS har lang og bred erfaring innen planlegging og prosjektering av privatboliger. Vi hjelper deg med plasseringer samt valg av alle typer løsninger, og er gode på å skape den riktige følelsen i ditt hjem. Ta kontakt for gjennomgang av din bolig samt hjelp til lyssetting. Vi gleder oss til å høre fra deg !

Hvem er Buskerud Elektro AS?

Buskerud Elektro AS er et selskap som tør å tenke utradisjonelt og annerledes. Vi har nedslagsfelt på det sentrale Østlandet, og har ambisjoner om å være den beste innen kundeopplevelse og gjennomføring av elektroarbeider for boliger.

"DITT HJEM, DINE VALG"

Buskerud Elektro AS utviklet et eget digitalt verktøy som setter kjøper i en unik posisjon til å ta de rette valgene når valgene er mange.

Med fokus på kundens ønsker og opplevelse hvor vi aktivt veileder byggherre og utbyggere i en jungel av muligheter. Elektro er livsåren i boligen og representerer dens infrastruktur som gjør den smart og komfortabel. Elektromateriell utgjør også en stor del av interiøret og trenger ikke bare være funksjonelt.

Buskerud Elektro AS er hele tiden i utvikling og leter alltid etter nye løsninger som får våre partnere og kunder til å skinne. Vi jobber aktivt sammen med entreprenører, eiendomsutviklere og kataloghusleverandører.

Administrasjon

Navn: Torgeir Bjørnland
Mobil: 976 51 548
Stilling: Daglig leder
E-post: [email protected]

Navn: Lars Lolland
Mobil: 470 90 008
Stilling: Boligkonsulent
E-post: [email protected]

Navn: Aksel Riiser
Mobil: 90 98 72 18
Stilling: Service- og Ettermarked
E-post: [email protected]

Navn: Nikolai Kvitle Pedersen
Mobil: 955 21 296
Stilling: Boligkonsulent
E-post: [email protected]

Navn: Espen Hermansen Ullnæs
Mobil: 478 15 231
Stilling: Boligkonsulent
E-post: [email protected]