Buskerud Elektro AS

Representerer du en utbygger og trenger et elektroselskap?

Vi har gjennom flere år jobbet på store prosjekter i Oslo-området. Vår faglige stolthet gjennomsyrer vår bedriftskultur og vårt mål er at kunden skal trives i boligen, også med de elektriske løsningene som følger med! Kundens hjem – kundens valg! Om du er en utbygger på utkikk etter et elektroselskap kan det hende vi er det du ser etter.

Dedikert boligrådgiver

På både store og små prosjekter har kundene en dedikert boligkonsulent som kjenner godt til deres bolig. Boligkonsulentene tar kontakt ved kontraktsinngåelse og er med hele veien.

Variasjon i prosjekter

Våre elektrikere har lang erfaring fra ulike prosjekter, store som små. Vår stolthet ligger i måten vi møter kundene og hvordan vi utfører det faglige.

Komplette el-anlegg

Buskerud Elektro består av nærmere 20 godt kvalifiserte og dyktige medarbeidere. Kundene våre skal være trygge på at de alltid får gode og framtidsrettede løsninger enten det gjelder sterkstrøm, brannalarmanlegg, belysning eller styringssystemer. Vår stolthet ligger i arbeidet vi legger ned og måten vi møter kunder på.

Kundens hjem – kundens valg

Hos oss kommer alltid kunden først. Vi er opptatt av å veilede, rådig og anbefale de beste løsningene ut i fra de forutsetningene som ligger til grunn. Kundene våre vet at vi er stolte av faget vårt, vi er villig og setter kundeservice i førersetet sammen med faglig dyktighet. Våre boligkonsulenter er engasjert i hvert ett prosjekt og kan derfor gi de beste rådene til den aktuelle kunden.

Vi er klare for å hjelpe deg!

Vi ønsker å jobbe med utbyggere som kan identifisere seg med våre verdier og som setter kundene først. Kanskje er vi det elektroselskap du som utbygger søker til ditt neste prosjekt? Ring oss eller sende oss en mail så kan vi avtale et møte og snakke om hva vi kan bidra med inn i deres prosjekt.