Buskerud Elektro AS

Rehabilitering og tilbygg

Enten du skal totalrenovere, gjøre enkle endringer i det elektriske anlegget, bytte sikringsskap, legge opp strøm til et tilbygg eller trenger ny utebelysning har vi både kompetansen og produktene du trenger.

Rehabilitering

Rehabilitering

Vi har langt erfaring med komplekse rehabiliteringer av både skjult og åpent anlegg på eldre bygninger. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring av ditt prosjekt.

Tilbygg og påbygg

Tilbygg og påbygg

Vi utfører alt du måtte trenge av elektriske arbeider til både tilbygg og påbygg. Ingen prosjekter er for små, og ingen er for store.

Utdatert anlegg?

Utdatert anlegg?

Visste du at nesten halvparten av alle husbranner starter i det elektriske anlegget? Det kan være fordi det elektriske anlegget ditt er utdatert og dermed ikke dimensjonert for de løsningene du ønsker å ta i bruk i dag. Spesielt i eldre hus hvor anleggene er fra 20 år eller eldre er det på tide å ta en sjekk. Det kan være utstrakt bruk av skjøteledninger, eller gamle panelovner. Gamle kabler, stikkontakter og brytere kan være en potensiell sikkerhetsrisiko både i bedriftslokaler så vel som i private hjem.

Alle typer boliger

Alle typer boliger

Vi utfører rehabilitering i alle typer rom, i alle typer boliger og lokaler, både for private og bedrifter. Spesielt i forbindelse med oppussing og rehabiliteringer er det behov for å gjøre endringer, øke kapasitet og oppgradere det elektriske anlegget. Gjennom flere ulike prosjekter har vi bred erfaring og høy kompetanse på rehabilitering av flere ulike typer fra små bad til store bedriftslokaler. 

Våre elektrikere har god erfaring med å prosjektere, veilede og dele ideer om hva som kan passe for deres prosjek

Vi er klare for å hjelpe deg med rehabilitering og tilbygg!

Vi er klare for å hjelpe deg med rehabilitering og tilbygg!

Ønsker du råd til renovering og/eller tilbygg så kan vi hjelpe deg. Med dine planer og vår erfaring er vi sikre på at vi finner den løsningen som passer best for ditt prosjekt!