Ullernkammen 6

Ullernkammen 6 ligger i spektakulære Ullernåsen i Bærum kommune. Boligene er eksklusive med gjennomført arkitektur og spesialtilpassede løsninger.

OM BOLIGPROSJEKTET

Kjøperne av boliger i Ullernkammen 6 får tildelt en boligkonsulent hos Buskerud Elektro som vil veilede og rådgi i forbindelse med det elektriske anlegget. Det vil bli planlagt for spesialtilpassede løsninger. Vårt fokus er på at det er ditt hjem, og dine valg. Våre boligkonsulenter har mange års erfaring og tenker hele tiden både praktisk og estetisk.

Tjenester

Prosjektering, installasjon og rådgivning.

Hovedentreprenør

Lierhus AS

Prosjektleder

Espen Hermansen Ullnæs

Ekslusive løsninger

I dette prosjektet ligger alt til rette for at du skal få akkurat de elektriske løsningen du alltid har følt du har manglet. Vår boligkonsulent har satt seg godt inn i boligen på forhånd slik at du skal være trygg på at forslagene som blir lagt frem er basert på erfaring og nøye planlegging.

Ullernkammen
Ullernkammen

Byens beste utsikt?

Nyt sene nattetimer på en stor felles takterasse eller gjennom husets store panoramavinduer med utsikt over Oslofjorden! Med riktig belysning både inne og ute sørger vi for at du kan nyte den nydelig utsikten både på dagtid og natterstid.

Ullernkammen
Ullernkammen