Buskerud Elektro AS

Ullernkammen 6

OM BOLIGPROSJEKTET

Kjøperne av boliger i Ullernkammen 6 får tildelt en boligkonsulent hos Buskerud Elektro som vil veilede og rådgi i forbindelse med det elektriske anlegget. Det vil bli planlagt for spesialtilpassede løsninger. Vårt fokus er på at det er ditt hjem, og dine valg. Våre boligkonsulenter har mange års erfaring og tenker hele tiden både praktisk og estetisk.

Tjenester

Prosjektering, installasjon og rådgivning.

Hovedentreprenør

Lierhus AS

Prosjektleder

Espen Hermansen Ullnæs

Ekslusive løsninger

I dette prosjektet ligger alt til rette for at du skal få akkurat de elektriske løsningen du alltid har følt du har manglet. Vår boligkonsulent har satt seg godt inn i boligen på forhånd slik at du skal være trygg på at forslagene som blir lagt frem er basert på erfaring og nøye planlegging.

Byens beste utsikt?

Nyt sene nattetimer på en stor felles takterasse eller gjennom husets store panoramavinduer med utsikt over Oslofjorden! Med riktig belysning både inne og ute sørger vi for at du kan nyte den nydelig utsikten både på dagtid og natterstid.

Buskerud Elektro er et ryddig og seriøst firma. De er presise, gjør jobbe som avtalt både på tid og pris. De er seriøse og tar ansvar for eventuelle feil. Vi har hatt et meget bra samarbeid, til tross for at ikke alt går som planlagt på en byggeplass. Buskerud Elektro forstår dette og oppleves som både fleksible men også direkte i sine tilbakemeldinger når ting ikke er som de skal.

Øyvind Bergstrand

Daglig leder, Lier Hus AS