Staversletta

I Bærum utvikler Solon Eiendom et fantastisk boligområde på Tanum. Staversletta består av 63 høykvalitets tomannsboliger og rekkehus med store, grønne uteområder.

OM BOLIGPROSJEKTET

Staversletta på Tanum i Bærum er et stort boligprosjekt bestående av 63 arkitekttegnede rekkehus og tomannsboliger. Buskerud Elektro leverer alt av elektriske nødvendigheter og jobber aktivt med kjøper av ulike boliger for å gjøre alle valg både funksjonelle og i tråd med ønsket designuttrykk.

Tjenester

Prosjektering, installasjon og rådgivning.

Kunde/Prosjektside

Lierhus AS

Prosjektleder

Espen Hermansen Ullnæs

Det ultimate valget for barnefamilier

For den eksisterende eller voksende barnefamilien er Stavernsletta det perfekte valget. Området ligger rett ved barnehagen, skolen, bussen og skiløypa. Like i nærheten har du også mulighet for å besøke ridesenteret. En kort sykkeltur unna finner du også ungdomsskole, idrettshall og fotballbane. I Tanumskogen ligger også en flott speiderhytte.

Ditt hus – dine valg!

Vi er opptatt av at våre kunder skal trives med sitt nye hjem fra første sekund. Elektriske løsninger er en del av dette helhetsinntrykket og vi er derfor sterkt involvert allerede fra kontrakten er skrevet. Vi veileder innen belysning, inne såvel som ute, plassering av elektriske punkter. For noen av våre kunder oppgraderer vi også anlegget til å støtte funksjonene for et Smarthus.