Buskerud Elektro AS

Lier Hageby

OM BOLIGPROSJEKTET

Lier Hageby er et stort og ambisiøst boligprosjekt hvor det elektriske anlegget ble planlagt og utført av Buskerud Elektro AS i sin helhet med eksklusive valgmuligheter og produkter av høy kvalitet. Totalt består dette prosjektet av 100 rekkehus, 54 ettplans leiligheter og 43 eneboliger. Boligene har en størrelse fra 101-122 kvm, med moderne arkitektur og stilrene materialvalg.

Tjenester

Prosjektering, installasjon og rådgivning.

Hovedentreprenør

Trinn 1: Moment Bolig AS

Trinn 2: Lierhus AS

Prosjektleder

Nikolai Kvitle Pedersen

Kjøper i fokus

Vår førsteprioritet er alltid kunden. Og vi gir oss aldri før kunden er fornøyd! Særlig viktig for oss er det at vi har gode rutiner for oppfølging etter at prosjektet er ferdigstilt og kjøper har flyttet inn. Våre boligkonsulenter er med fra kontraktskriving til nøkkelferdig og sørger for at kunden får de ønsker og er klar over hvilke muligheter som finnes.

Perfekte solforhold

Lier Hageby er mer enn bare tomter, det er solfylt beliggenhet med private utearealer, enten på terreng, balkong eller på den solfylte takterrasser! Uteområdene er nøye planlagt for å opprettholde følelsen av privatliv.

Vi hadde benyttet Buskerud Elektro hos min tidligere arbeidsgiver og ønsket å fortsette samarbeidet. De har et godt apparat for å håndtere tilvalg og arbeidet går smidig og raskt på byggeplassen. Vi har hatt et godt samarbeid på de prosjektene vi har hatt sammen.

Ståle Olsen
Daglig leder, Moment Bolig AS