Buskerud Elektro AS

Lærlingprogram i særklasse
– Veien til Meget

Lærlingprogram i særklasse
– Veien til Meget

Vårt lærlingprogram «Veien til Meget» har to hovedmål; utdanne de beste elektrikerne og rekruttere de beste folkene til vårt team. 

I vårt program er det fra 4-8 lærlinger på plass til enhver tid. Det gjør at vi som veileder alltid må være på topp og oppdaterte på vårt felt. En fagprøve belønnes med ikke bestått, bestått eller bestått meget godt. Ved å tørre å tenke utradisjonelt og annerledes legger vi vår sjel i at våre lærlinger skal gå ut med en fagprøve med bestått meget godt. Derav lærlingeprogrammet “Veien til Meget”. 

En minst like viktig del av programmet er at våre lærlinger får lære i praksis om våre verdier. Dette gjør vi gjennom å ha et utbredt fokus på våre kunders ønsker og opplevelser. Samtidig får de lære om hvordan vi aktivt jobber med å veilede både byggherre og utbygger i en jungel av muligheter. 

Verdiene er viktigst

Vi som jobber i Buskerud Elektro, er svært stolte av faget vårt og arbeidet vi gjør. Når vi ser etter nye lærlinger til vårt lærlingeprogram er det viktig for oss at vi finner mennesker som passer inn sammen med våre ansatte, og ikke minst deler våre verdier. 

Det er spesielt tre verdier som er viktig for oss, og som er grunnleggende i alt vi gjør; stolthet, vilje og engasjement. Stolthet over eget arbeid basert på mestring og utvikling. Viljen til å levere på topp-nivå i hver eneste jobb. Engasjementet vårt kommer fra en indre driv om å lære mer, levere den høyeste kvaliteten både før, under og etter oppdraget, og ikke minst det å skape trygghet og tillit hos våre oppdragsgivere.  

Hva kan våre lærlinger forvente av oss?

Lærlinger er det viktigste leddet i vår verdiskapning og ikke minst en investering i vårt fremtidige team. 

Vår stolthet ligger i å være med på å utdanne de beste elektrikerne og vi jobber kontinuerlig med å legge til rette for god faglig utvikling slik at man i andre enden av lærlingetiden kan vise til et Meget-resultat. 

Med dyktige elektrikere med mange års erfaring får våre lærlinger den beste opplæringen og oppfølgningen for å nå sine målsetninger. Som et steg på stigen får våre lærlinger over tid jobbe mer selvstendig og høste egen erfaring fra ulike sider av yrket vi er så glade i.  

LYST TIL Å DELTA I VÅRT LÆRLINGPROGRAM?