Buskerud Elektro AS

Elbil-lader

Enten du er utbygger, privatperson eller representant for et borettslag eller sameie kan vi anbefale og montere flere ulike typer elbil-ladere basert på både tilgjengelig kapasitet og behov.

ELBIL-LADER TILPASSET DITT BEHOV

Det kan være vanskelig å vite hvilken elbil-lader du skal gå for. Våre dyktige elektromontører rådgir og anbefaler den løsningen som er best tilpasset ditt anlegg og behov.

INGEN ANLEGG FOR STORE, INGEN FOR SMÅ

Ingen prosjekter for små, ingen for store. Vi installerer ladere hos privatpersoner, parkeringsanlegg, borettslag, sameier og nye utbyggingsområder.

Elbil-lader til borettslag

Flere og flere borettslag velger å oppgradere parkeringsanlegg med ladere for elbil. Vi hjelper dere med å finne riktig løsning for dere. Med fokus på lastbalansering sørger vi for at dere får utnyttet all kapasitet slik at alle får raskest mulig ladning. Ved at vi benytter all tilgjengelig kapasitet i eksisterende el-anlegg unngår dere dyre ekstra-investeringer med økt strømtilgang til bygget.

Elbil-lader til nybygg

For utbyggere planlegger og gjennomfører vi montasje av elbil-anlegg. Vi sørger for at prosjektet får den riktige løsningen, både med antall ladere, lastbalansering og ikke minst kapasitetsutnyttelse. I de fleste anlegg installerer vi såkalte smart-ladere som er koblet på nett slik at man blant annet kan styre lading og lastbalansering. 

Elbil-lader til private

Med det enorme antallet solgte elbiler de siste årene har også henvendelser om elbil-lader til privatpersoner også økt. Vi hjelper deg med å finne den laderen som passer ditt el-anlegg og ditt lade-behov. Vi leverer lade-bokser fra de fleste kjente merker. Vi skiller mellom smarte og enkle lade-bokser. Med smart-lader kan du blant annet styre lastbalansering og tidsstyre lading av bil.

Vi er klare til å installere din elbil-lader!

Enten du er privatperson, representant for borettslag eller sameie, eller en utbygger på utkikk etter en solid partner på elektriske tjenester ønsker vi at du tar kontakt med oss.