Våre tjenester

Som et fullverdig elektroselskap leverer vi alt fra ekstra lysbrytere til renovering av elektrisk anlegg og bygging av nye anlegg i ulike boligprosjekter.

Elbil-lader

Enten du er utbygger, privatperson eller representant for et borettslag eller sameie kan vi anbefale og montere flere ulike typer billadere basert på både tilgjengelig kapasitet og behov.

Smarthus

Styr lys, varme, brannsikkerhet, innbruddssikring og ventilasjon i ett felles styringssystem. Vi bruker kjente leverandører som ElkoSmart og xComfort.

Rehabilitering og tilbygg

Enten du skal totalrenovere, gjøre enkle endringer i det elektriske anlegget, bytte sikringsskap, legge opp strøm til et tilbygg eller trenger ny utebelysning har vi både kompetansen og produktene du trenger.

Service og ettermarked

Vår service- og ettermarked avdeling jobber med å følge opp alle som har kjøpt bolig i et boligprosjekt og sender servicemontører på små og store oppdrag. Ingen oppdrag er for små, ei heller for store!

Er du hus- eller hyttebygger og trenger et elektroskap?

Vi har gjennom flere år jobbet på store prosjekter i Osloområdet. Vår faglige stolthet gjennomsyrer vår bedriftskultur og vårt mål er at kunden skal trives i boligen, også med de elektriske løsningene som følger med! Kundens hjem – kundens valg!