Buskerud Elektro AS

Våre referanser

Prosjekter hos Buskerud Elektro AS

Buskerud Elektro AS er spesialister på bolig og gjør prosjekter i samarbeid med privat- og bedriftskunder. Under kan du se et utvalg av gjennomførte og pågående prosjekter. Med vår egenutviklede boligportal har kundene fått godt innsyn i deres valgmuligheter tidlig i prosessen, slik at de kan tilpasse sin bolig på best mulig måte i møte med våre boligkonsulenter. Det er med tiden blitt mange fine boliger, se noen av de i bildegalleriene under.

Krags Vei 4

Boligene ligger godt plassert i et praktfullt område høyt over hovedstaden i et attraktivt villaområde midt mellom Gressbanen, Holmenkollen, Slemdal og Voksen. 8 moderne og stilfulle 1/2-part tomannsboliger med underjordisk garasjeanlegg. I toppetasjen legges det opp til en stor takterrasse med utsikt mot både fjorden og byen.

Innvendig er materialstandarden lagt på et høyt nivå, slik man kan forvente av en bolig av i dag. Én stavs parkett på gulvene, moderne stilrent kjøkken fra den svenske kvalitetsprodusenten KVÄNUM. Hvitevarene kommer fra MIELE, og med den oppgraderte peisovnen fra RAIS, sørger hele huset for en godfølelse. Boligene er planlagt og tegnet av de prisbelønte arkitektene i Jarmund Vigsnæs Arkitekter.

Det elektriske anlegget planlegges og utføres av Buskerud Elektro AS i sin helhet med eksklusive valgmuligheter og produkter av høy kvalitet. Dette blir presentert via Buskerud Elektro AS sin egenutviklede boligportal for fordelspakker samt andre spennende løsninger.

Fasaden i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Terrassen i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Stuen i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Kjøkkenet i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Soverommet i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Fasaden i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.Fasaden i Krags Vei 4, med elektriske installasjoner gjort av Buskerud Elektro.

Lier Hageby

Lier Hageby består av et variert utvalg av boligtyper, fordelt på leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Buskerud Elektro AS står for installasjon av de elektriske anleggene i første byggetrinn, og bistår kundene i valg av el-materiell. Her får eierne en unik mulighet til å tilpasse sine boliger via Buskerud Elektro AS sin egenutviklede boligportal for fordelspakker og andre spennende løsninger. Boligene har en størrelse fra 101–122 kvm, med moderne arkitektur og stilrene materialvalg.

Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.Lier Hageby ligger i frodige omgivelser. Elektrisk anlegg er installert av Buskerud Elektro AS.

Kollentunet

På Kollentunet blir det lansert 33 eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Buskerud Elektro AS utfører installasjonen av det elektriske anlegget i sin helhet og benytter produkter som står i stil til arkitektur og kundens forventninger. Prosjektet tegnes av anerkjente A-lab arkitekter og Gullik Gulliksen Landskapsarkitekter. Boligene vil ha arealer fra 128 til 147 kvm.

Vi står for installasjon av el-materiellet i Kollentunet.Vi står for installasjon av el-materiellet i Kollentunet.Vi står for installasjon av el-materiellet i Kollentunet.Vi står for installasjon av el-materiellet i Kollentunet.

Austadveien Borettslag

Austadveien Borettslag vil bestå av 25 rekkehusboliger på 118 kvadratmeter. Det finnes to boligtyper med ulik planløsning og Buskerud Elektro AS utfører de elektriske installasjonene i sin helhet. Produkter fra anerkjente leverandører er benyttet for å sikre beste mulig løsning av høy kvalitet.

Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Boligene står snart klare i Austadveien Borettslag.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.Austadveien Borettslag er en av våre nybyggprosjekter.

Jessheim Hage

Ved Jessheim Hage har Buskerud Elektro AS utført elektriske installasjoner i 77 moderne rekkehus på en 16 800 kvm stor tomt. Rekkehusene er sammenstilt i ulike retninger rundt tre bilfrie kvartalstun, og prosjektet søker å skape et unikt bomiljø med en urban tilknytning gjennom tre store tun. Det er benyttet moderne og kortreiste produkter for å sikre høy kvalitet.


Ny bolig levert av Buskerud Elektro, hos Jessheim Hage.Ny bolig levert av Buskerud Elektro, hos Jessheim Hage.Ny bolig levert av Buskerud Elektro, hos Jessheim Hage.Ny bolig levert av Buskerud Elektro, hos Jessheim Hage.Ny bolig levert av Buskerud Elektro, hos Jessheim Hage.

Voksenkollveien

Voksenkollen er yndet av alle som har et forhold til Holmenkollen, Frognerseteren og Nordmarka – med innsjøer som Strømsdammen og høydedrag som Svarttjernshøgda. Buskerud Elektro AS har utført de elektriske installasjonene og benyttet kortreiste produkter med høy kvalitet . Boligene er lagt til omgivelser som gir sol fra tidlig morgen til kveld.

I Voksenkollveien får du natur og modernitet i skjønn forening. Buskerud Elektro har utført det elektriske arbeidet.I Voksenkollveien får du natur og modernitet i skjønn forening. Buskerud Elektro har utført det elektriske arbeidet.I Voksenkollveien får du natur og modernitet i skjønn forening. Buskerud Elektro har utført det elektriske arbeidet.I Voksenkollveien får du natur og modernitet i skjønn forening. Buskerud Elektro har utført det elektriske arbeidet.I Voksenkollveien får du natur og modernitet i skjønn forening. Buskerud Elektro har utført det elektriske arbeidet.