Lærling hos Buskerud Elektro

Som lærling hos Buskerud Elektro er vi svært stolte av å ha deg på laget. Gjennom vårt lærlingprogram «Veien til Meget» er målet vårt å utdanne trygge og kompetente elektrikere. Våre lærlinger skal føle seg trygge og stolte den dagen de går opp til fagprøven!

Buskerud Elektro har årelange tradisjoner med lærlinger. Faktisk er det slik at alle som i dag jobber hos oss har vært igjennom det samme programmet. Dette gjør at alle vet hva som kreves og hvilke spørsmål som kan dukke opp underveis i utdanningen. For oss som selskap gjør dette at våre ansatte blir utfordret på et personlig, så vel som faglig nivå. Vi må alltid være oppdaterte innen faget vårt og kunne besvare de spørsmål som kommer.

Les mer: Lærlingprogram i særklasse – Veien til Meget

Som lærling hos Buskerud Elektro er personligheten din det aller viktigste. Du må kunne identifisere deg og etterleve våre verdier i ditt arbeid. Våre verdier er «Stolthet, villig og engasjement!».

«Noe av det mest givende i jobben min er å se en noe sjenert 17 åring vokse som person gjennom de to årene som lærling. Den følelsen jeg får når jeg ser personen stå med et fagbrev i hånda, og tenker på den reisen personen har hatt, den er helt enorm!»
– Torgeir Bjørnland, Daglig leder

Vi er svært stolte av våre lærlinger!